Jobbet Support and digital marketing towards Finland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Support and digital marketing towards Finland publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Pratar du finska? Har du ett starkt intresse för kundkontakt och marknadsföring? Vill du vara med och utveckla ett nystartat innovativt företag som expanderar mot Finland? Då har vi din nya utmaning!

Information om uppdraget:

Ozoneair AB är ett svenskt teknikföretag som använder innovativ teknik till att producera högkvalitativa reningsprodukter som är lätta, miljövänliga och säkra att använda. Som namnet själv antyder, har de specialiserat sig på ozonrengöring. Deras huvudkontor finns i Luleå och det är även här tjänsten kommer vara förlagd. Nu expanderar de mot Finland och söker därför en kundorienterad person som kommer vara inriktad mot kundtjänst och marknadsföring.

Tjänsten är ny och det finns stor potential att växa i rollen. För att trivas är det viktigt att du är hands-on, prestigelös och drivs av stort ansvar och kundrelationer.

Förväntningarna på dig kommer i det inledande skedet vara att bygga upp och ansvara för flödet för Finland. Då det är ett mindre företag under utveckling så krävs det att man kan ta sig ann alla typer av arbetsuppgifter i början och inte rädas att våga kliva upp och ta en större ansvarsroll allt eftersom företaget expanderar. Så om du vill vara med på en häftig resa i att bygga upp kontaktnätet mot Finland så är detta tjänsten för dig.

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Ozoneair. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande yrkesutbildning. Det är särskilt stort krav att du ska behärska finska och engelska både muntligt och i skrift. För att lyckas i rollen ger vi gärna att du har arbetslivserfarenhet inom området och att du gillar eget ansvar och att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är en engagerad, stabil och ansvarsfull person som gör intryck och främjar planer och idéer framgångsrikt.

Nu har du möjlighet att få vara med på en rolig resa! Med ett utmanande arbete där du snabbt ser resultatet av dina insatser. Låter detta som ditt nästa karriärsteg? Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

Ozoneair bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för luftrening. Företagets ozongenerator passar alla typer av utrymmen, villor, lägenheter, källare, husvagn m.m. och lämpar sig mot både mögel, rök, unket, brand m.m. Ozongeneratorn omvandlar syre till ozon som sedan angriper t.ex. mögelsporer. Med deras unika teknik tas oönskad lukt bort effektivt och skonsamt. Produkten är enkel att använda och sanering sker per automatik när man trycker på start.
För mer information, läs mer på www.ozoneair.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45480

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till