Jobbet Support / utbildningsmedarbetare till SchoolSoft har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Support / utbildningsmedarbetare till SchoolSoft publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du social, pedagogisk och har ett stort intresse för IT? Vill du vara med på resan att stärka den svenska skolan? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll hos expansiva SchoolSoft där ditt huvudfokus ligger på support, utbildning och projektkoordingering.

Om företaget

SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lättanvänd för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus. Företaget har funnits sedan 2003 och fokuserar på webbaserade lösningar för skolan. Idag används SchoolSoft av cirka 2000 skolor med cirka 890 000 användare. Företaget sköter också drift och underhåll åt kunderna. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

Arbetsuppgifter

I rollen som support/utbildningsmedarbetare får du möjlighet att arbeta brett och du kommer arbeta i en tredelad roll. Rollen innebär ansvar för supportärenden för SchoolSofts kunder, utbildningar inom systemet på plats ute på skolor samt uppstart av nya kunder. Du kommer att lägga ungefär hälften av din arbetstid på supportärenden och resterande på utbildning och projektkoordinering. Supportärendena hanteras främst via telefon- och mailkontakt med kunderna. Du agerar som ett tekniskt stöd genom att ta emot felanmälningar och guidar sedermera kunden till en lösning. Som utbildningsmedarbetare kommer du hålla utbildningar i SchoolSofts system ute på skolorna. Utbildningarna sker oftast i grupp där deltagarna ofta är administratörer, lärare, och skolledare. Ansvaret kräver att du är pedagogiskt lagd och trivs med att prata inför människor. Då SchoolSoft har kunder över hela landet innebär rollen vissa resor. I en uppstartsfas är du kundens primära kontakt och det ligger på dig att sätta upp systemet, läsa in data och hålla i efterkommande uppstartsutbildning. I tjänsten tillhör du en grupp där ni arbetar nära varandra för att ge kunderna bästa möjliga service. Eftersom SchoolSoft är ett litet bolag är beslutsvägarna korta och du ges stora möjligheter att få vara med och påverka. Är du social och trivs med att möta människor kommer du att trivas i rollen som support/utbildningsmedarbetare hos SchoolSoft.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning • Erfarenhet av att arbeta inom svenska skolan (tex. lärare, rektor) • Erfarenhet av att hålla utbildningar • Erfarenhet av att arbeta med SchoolSoft som system • God kunskap och stort intresse för IT • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska För att trivas i rollen är du en person med utpräglad servicekänsla. Du kan hantera både vana och ovana datoranvändare med hög professionalism och kan anpassa dig efter användaren. Du tycker om variation och en arbetsmiljö i ständig förändring. För att passa i rollen är det viktigt att du är social, pedagogisk och kommunikativ. Därtill bör du trivas med att tala inför grupp och vara initiativrik och flexibel.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Fast lön enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: utbildare, utbildning, elevadministration, support, IT, schoolsoft, utbildningskoordinator, utbildningsansvarig, koordinator, tbildningsmedarbetare, utbildningssamordnare

Referens

2455801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till