Jobbet Supply Planning Coordinator till Oncopeptides har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supply Planning Coordinator till Oncopeptides publicerad av TNG Tech

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Då kan detta bli verklighet hos Oncopeptides i Stockholm!

Söker du efter nästa steg inom logistik och vill arbeta i en bred roll med mycket internationella kontakter där du blir en av nyckelspelarna tillsammans med dina kollegor? Har du fattat tycke för läkemedelsbranschen och ser fram mot en fortsatt utveckling inom detta branschområde? Hos Oncopeptides i Stockholm erbjuds denna möjlighet i rollen som Clinical Supply Planning Coordinator. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Oncopeptides är ett läkemedelsföretag som utvecklar läkemedel för behandling av cancer. Företaget är i en stark expansionsfas och i din roll som Supply Planning Coordinator har du en stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner. Tillsammans med dina kollegor strävar ni efter att skapa ett sömnlöst logistikflöde till drygt 200 siter placerade runt om i välden. Här blir du en del av en prestigelös kultur där man tar tillvara på varandras kompetens för att skapa de bästa förutsättningarna för fortsatta tillväxt. Samtidigt får du möjligheten att bredda ditt professionella nätverk med både externa och interna kontakter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att arbeta nära Clinical Supply Chain Manager och tillsammans säkerställa att leveranskedjan flyter på. Detta kommer bland annat innebära:

  • kontrollera och övervaka lager
  • följa upp leveranser och förseningar
  • administrera den dokumentation som krävs, exempelvis temperaturkontroller
  • se till att transporten når önskad destination och löser problem längs vägen
  • hantering av överskott och End of Life produkter
  • ha kontakt med externa parter internationellt och nationellt
  • ta fram rapporter månadsvis och utveckla dessa

Tjänsten kan komma att utvecklas och anpassas allt eftersom organisationen expanderar. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Oncopeptides och tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid 40h/v med flexibla arbetstider, men det är önskvärt att du är på plats måndag till fredag mellan kl. 9.00-16.00. Tänkt start är omgående. Du kommer sitter i fräscha och trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av logistik i läkemedelsbranschen som gett dig en god förståelse för att nu ta dig an en roll med mer ansvar. Detta innebär att du förstår hela logistikkedjan från tillverkning till leverans av läkemedel och kylvaror för att effektivt kunna agera och lösa problem. Du trivs att arbeta i en miljö där beslut snabbt kan förändras och du kan enkelt skapa en egen struktur i detta. Du gillar att arbeta självständigt och proaktivt för att ligga steget före när problem och utmaningar uppstår. Du har en god samarbetsförmåga och som person är du serviceminded, flexibel och driven i ditt arbete. Då du kommer jobba med löpande dokumenthantering behöver du ha god kunskap i Excel, Word och ERP. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationella kontakter, bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt vara flytande både i tal och skrift, i svenska och engelska. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

DD25DDD9DFF64B97B97FBA83A9465DC5

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till