Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supply Planner sökes till välkänd kund i Solna! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supply Planner sökes till välkänd kund i Solna! på StudentConsulting

Supply Planner sökes till välkänd kund i Solna!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Tar du gärna för dig, är samarbetsvillig och är ute för ett utvecklande arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en samarbetsvillig person som vill vara en del av ett familjärt team med god gemenskap och som ska arbeta inom segmentet Food. I rollen är du ansvarig för att planera och genomföra företagets varuinköp baserat på fastställd behovsprognos utifrån uppgjorda avtal med huvudmän och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

•Inköpsplanering & optimering
•Inköps och inleveransbevakning
•Rapportera och informera (logistikinfo., nyckeltal, bokslut mm)
•Nyhetslansering, sortimentsoptimering och utfasning
•Basdata
•Externa kontakter med huvudmän och 3PL

Tjänsten är ett heltidsuppdrag som start omgående och är ett vikariat som sträcker sig minst 10 månader med stor chans till förlängning och överrekrytering. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning motsvarande ekonomi, Supply Chain Management, logistik eller liknande. Alternativt att du har relevant arbetslivserfarenhet inom logistik, inköp eller butik. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då du kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Har du erfarenhet av en liknande roll eller SAP ses det som starkt meriterande. Vi söker dig som är resultatorienterad. Vi tror också att du har lätt till att samarbeta, är framåt och inte räds att ta för dig. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och är strukturerad är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Sökord: planering, inköp, Supply chain

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59585