Jobbet Supply Planner/Operativ inköpare för konsultuppdrag i norra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supply Planner/Operativ inköpare för konsultuppdrag i norra Stockholm publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Supply Planner/operativ inköpare till ett sex månader långt uppdrag på ett läkemedelsbolag norr om Stockholm med tillsättning snarast.

Om rollen

I rollen som Supply Planner/operativ inköpare kommer du i huvudsak att fungera som ett stöd till den övriga organisationen i olika inköpsaktiviteter. I rollen ingår också vissa taktiska inköpsuppdrag såsom affärsmöten med och utvärdering av viktiga leverantörer och åtgärder för leverantörsförbättringar. Du förväntas också arbeta med systemuppdateringar för utvalda leverantörer eller utvalda inköpsaktiviteter (inklusive analys och uppföljning av KPI: er och kostnadsbesparingsaktiviteter).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Orderhantering av direkt material, indirekt material och tjänster och reklamationer
  • Verka för att de kommersiella delarna av avtalen implementeras och följs
  • Samarbeta nära finansavdelningen för att säkerställa och förbättra P2P-processen
  • Se till att verksamheten uppfyller satta KPI:er
  • Aktivt bidra till implementering och uppdateringar av ERP-systemet (MS Dynamics AX)
  • Stötta organisationen med rekvisitioner, nya leverantörer och nya produktprocesser
Din bakgrund

Vi söker dig som är en engagerad, serviceinriktad och kommersiellt driven lagspelare. För att passa för uppdraget bör du ha en utbildning på akademisk nivå eller lägst gymnasienivå inom inköp alternativt motsvarande kvalifikationer erhållna genom erfarenhet. Uppdraget kräver minst 3 års erfarenhet av inköp och materialhantering, helst i ett företag som verkar på en reglerad marknad. Du bör också ha goda kunskaper i något av de större ERP-systemen. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser det som meriterande om du även har kunskap om MS Dynamics AX och är bekant med GxP-standarder.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Referens

valueone1153

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till