Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supply Planner / Planerare till Fristads jobb i Örebro på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supply Planner / Planerare till Fristads på Masterhelp Jobb

Supply Planner / Planerare till Fristads

Masterhelp Jobb Örebro, Örebro län Heltid

Supply Planner / Planerare

Är du driven, strukturerad, brinner för hög servicegrad och att bygga relationer? Tycker du även om att arbeta i en föränderlig och internationell miljö? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Våra värderingar; Passion, Enkelhet, Tillsammans, Prestation är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt. En viktig del i vår affärsmodell är hållbarhet och vi leder sedan länge utvecklingen inom hållbarhet och miljö inom textilbranschen. 

Rollen
I rollen som Planerare arbetar du huvudsakligen med att säkerställa tillgänglighet av våra produkter för att försörja våra kunder enligt uppsatta servicenivåer. Det innebär att proaktivt arbeta med att undvika materialbrister och aktivt ta snabba korrigerande åtgärder när brist uppstår.

Det betyder att man dagligen övervakar lagernivåer i förhållande till prognos, utgående kundorder och inkommande inköpsorder och därefter ta nödvändiga aktiviteter. Vi styrs av nyckeltal på en konkurrensutsatt marknad och förmåga att leverera till kund är framgångsfaktor nummer ett. Vi har ett mycket tätt samarbete med vår prognosavdelning vilket är viktigt för att kunna optimera försörjningskedjan och på såvis lyckas som planerare.

Din Profil / Personliga egenskaper
Vi söker dig som är har ett stort driv, är kvicktänkt, analytisk och som har lätt för att hantera stora mängder data. Vi arbetar dagligen i Excel och det är ett krav att kunskapen är hög inom Office-paketet. Vi verkar i en internationell miljö och kommunikation i tal och skrift på engelska är en naturlig del av vår vardag och du är beredd på att träffa både leverantör och kund.

Tempot är högt och vi arbetar tätt med övriga organisationer för att generera mervärde för våra kunder. Du har lätt för att skapa och bibehålla kontakter inom och utanför företaget. Förändring är en naturlig del av dagen och gillar du att utmana och har en egen drivkraft för att genomföra förändringar, då kan du vara rätt för oss.

Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom logistik / inköp eller jämförbar erfarenhet inom planering / inköp. Vi arbetar i M3 och erfarenhet i systemet är meriterande. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en viktig roll i ett team med stor arbetsglädje och i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Som anställd på Fristads kommer du arbeta på ett marknadsledande företag som leder utvecklingen inom hållbarhet och miljö i branschen.    


Du kommer att arbeta i vårt nybyggda moderna huvudkontor i Viared strax utanför Borås. På grund av rådande Covid -19 restriktioner kan du även komma att arbeta på distans hemifrån efter genomförd introduktion.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Supply Execution Manager Henrik Lindblom, 033-20 22 44. Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt! 

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. 
Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användareLäs mer på [ Link removed ] .
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?