Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supply Chain Manager till Dagab jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supply Chain Manager till Dagab på Bravura

Supply Chain Manager till Dagab

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en riktigt skicklig förhandlare som drivs av att få utlopp av ditt affärsmässiga tänk i skarpa situationer? Har du ett intresse för dagligvaruhandeln och vill bli en del av en marknadsledande koncern? Hos Dagab erbjuds du som Supply Chain Manager en utmanande men varierad roll med affären i fokus.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab.

Om företaget

Dagab är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos Axfood ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas man tillsammans. Du kommer att tillhöra avdelningen för logistikförhandling som är ett mindre team.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Manager (SCM) kretsar arbetet kring kontinuerliga förbättringar av såväl Dagabs verksamhet som förbättringar genom samarbete med leverantör. Ditt arbete består till stor del av förhandling med Dagabs leverantörer för att gemensamt finna konstruktiva lösningar som förbättrar eller förenklar inköpsaffären. Dessa förhandlingar kan bestå av såväl långsiktiga strategiska samarbeten som kortsiktiga punktinsatser. Din huvudsakliga insats syftar till att reducera kostnaderna associerat till inköp samt logistik inom ett specifik Kategori-område.

Utöver detta ansvarar du som SCM för att samtliga inköpsvillkor och därigenom förenliga avtal ger Dagab goda förutsättningar för att bedriva lönsamma affärer. Du har delvist kommersiellt ansvar där ökad lönsamhet är en naturlig del av din vardag. Du kommer, som del i ett team ansvara för ett produktavsnitt inom Dagabs sortiment motsvarande ett omsättningsvärde omkring 10 miljarder kr.

Inom rollen ingår vidare att driva den strategiska inriktningen inom ditt utsedda kategori-område där du tillsammans med produkt och kategori-ansvariga driver långsiktiga förändringar inom respektive kategoriområde.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller civilingenjör
• Erfarenhet av förhandling i en roll där du skapar resultat i skarpa lägen
• Förmågan att förstå och analysera komplex information med Excel som arbetsredskap

Vi tror att du som person har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer då du är kommunikativ. Du är driven i ditt sätt att arbeta och har förmåga att hantera dagliga förändringar i arbetet samtidigt som förbättringsarbete är naturligt för dig. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och har ett stort intresse för förhandlingar. Vi tror att du har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du kan se en helhet utifrån verksamheten för att utveckla affären med hjälp av ditt affärsmässiga angreppssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fmcg, dagab, axfood, supply chain, supply chain manager, ekonomi, civilingenjör, förhandling, leverantör, stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3573901