Jobbet Supply Chain Coordinator sökes till grossistföretag inom byggbranschen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supply Chain Coordinator sökes till grossistföretag inom byggbranschen! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en koordinerande roll med mycket kundkontakt? Har du erfarenhet av inköp, administration, materiaplanering eller liknande uppgifter? Då kan detta vara en bra möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för Tectis räkning en Supply Chain Coordinator. Tectis AB är en erfaren och växande grossist inom byggvaruprodukter och emballage. Företaget är etablerat i Finland, Sverige, Norge samt Estland. På deras kontor och lager i Göteborg vid Hisings Backa arbetar idag cirka 10 personer och dem söker nu ytterligare ett tillskott.

Som Supply Chain Coordinator kommer du att jobba i en koordinerande roll och ha mycket kontakter med kunder, leverantörer liksom kollegor på andra avdelningar. Kontakten sker främst genom telefon/skype samt mail men också via möten.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer bestå av:
- Hantering av kund- och inköps-order
- Dagliga kontakter med kunder och leverantörer
- Uppföljning och förbättringsarbete av processerna

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar på Tectis kontor i Göteborg, Hisings Backa. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. För rätt person finns på sikt möjlighet att bli erbjuden en anställning hos kund. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid och planerad start är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

För att passa in i denna tjänst har du:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område - business-admin, inköp och/eller logistik
- Arbetat administrativt och med kundorderhantering samt inköp
- Erfarenhet av och är bekväm med kund- och leverantörs-kontakter
- Ett stort intresse för service och för kundens behov

Som person har du en utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga.
Arbetet kräver att kunna ta initiativ och eget ansvar. I övrigt är du strukturerad, självgående och kan hantera flera arbetsuppgifter paralellt.

Är det dig vi söker? Sök då tjänsten omgående då urval och intervjuer sker löpande! Ansökan sker via StudentConsulting!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47610

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till