Jobbet Supply Chain Coordinator / Logistikkoordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supply Chain Coordinator / Logistikkoordinator publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en logistikkoordinator / supply chain coordinator till vår kund i Stockholm - passar det dig? Sök här!

Till vår kund i Stockholm söker vi nu en logistiker som kommer att arbeta med det dagliga orderflödet mot kunder i hela Skandinavien. Här erbjuds du en varierande roll med många kontaktytor - perfekt för dig som har erfarenhet av att arbeta med logistikflöden av olika slag. Start sker omgående. Läs mer och sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en spindel-i-nätet-roll med många kontaktytor och stort ansvar över logistik- och orderflöden. Som konsult hos TNG får du självklart ta del av våra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Du kommer ha en dedikerad konsultchef. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som logistiker kommer du ha en ansvarsfull roll med primära arbetsuppgifter såsom: 

  • säkerställa orderflödet
  • sätta upp processer för logistik- och orderflöde
  • stämma av inleveranser och koordinera leveransavvikelser 
  • statushantering av lager 

Du kommer ha många kontaktytor - ex lagerhållare, distributörer, säljavdelningen och produktionsavdelningen. I rollen kommer du också ha kontakt med kunder. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag via TNG som startar omgående. Vår kund har kontor strax norr om Stockholm.  

VEM ÄR DU?

I rollen som logistiker tror vi att du:

  • har eftergymnasial utbildning inom logistik eller supply chain 
  • minst två års erfarenhet av att arbeta med logistikflöden - är det dessutom inom läkemedelsindustrin är det ett stort plus! 
  • har flytande kunskap inom svenska och engelska 
  • är en problemlösare med stort kundfokus
  • är strukturerad och noggrann 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

35A6D76726F541FE8DC6C3CD363E033C

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till