Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supply-Chain Coordinator inom retail jobb i Stockholm på Gazella

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supply-Chain Coordinator inom retail på Gazella

Supply-Chain Coordinator inom retail

Gazella Stockholm Heltid

Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning som Supply-Chain Coordinator till en kund i centrala Stockholm. Tjänsten förväntas starta omgående för ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. Vi söker dig som trivs i ett globalt bolag där du har kontakt med kollegor världen över. För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ, lösningsorienterad och älskar struktur!

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!Din utmaning

  • Planera utgående leveranser.
  • Uppföljning av inkommande containrar.
  • Säker transportdokumentation för månatlig rapportering.
  • Följ upp logistikpartners veckoprestationer och nyckeltal, och identifiera förbättringsmöjligheter.
  • Vara nyckelpersonen i dialogen och informationsflödet mellan logistikleverantörer och våra interna kundinriktade team.
  • Driv operativa förbättringsprojekt för att gradvis förbättra både interna och externa processer för att maximera team och kundnöjdhet.


Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från en koordinerande roll inom supply-chain. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik. Du kommer att jobba i en internationell miljö där flytande engelska, både skriftligt och muntligt är en nödvändighet.Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du drivs av utmaningar och ser lösningar på olika problem. Utöver detta trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du är positiv, nyfiken och självgående i din roll.Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, [ Link removed ] .

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. [ Link removed ]  för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1391