Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supplier Quality Engineer till maskintillverkande kund jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supplier Quality Engineer till maskintillverkande kund på Lernia

Supplier Quality Engineer till maskintillverkande kund

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du en akademisk bakgrund inom kvalité eller teknik? Vill du bli en del av en global organisation och vara ansvarig för att säkerställa kvalitén i  leverantörsrelationerna? Är du redo för nästa utmaning? Då har vi uppdraget för dig! Välkommen med din ansökan. 

Om Tjänsten
Vår kund är verksamma inom maskintillverkning och jobbar i en internationell miljö. Du kommer i din roll som Supplier Quality Engineer arbeta tillsammans med fyra kollegor. I din roll kommer fokus att ligga på att säkerställa kvalitén i leverantörsrelationerna och deltaga i produktutvecklingsprojekt. Du kommer hos vår kund att arbeta nära EBM-maskinerna och leverantörer, samt lära dig den coola tekniken med ett fantastiskt team. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
• Köra leverantörsavvikelserapportering (DR) och uppföljning
• Korrigerande och förebyggande åtgärder (CAPA) relaterade till inkommande inspektion
• Stödja leverantörsrevisioner
• Månatligt övervaka, skaffa och presentera avdelningars KPI (leverantörsrelaterade)
• Ta en aktiv roll i introduktionsprojektet "Ny produkt" och projektet "Produktvård" för att kvalificera delar och leverantörer.
• Utföra inkommande inspektioner relaterad till projekten

Om Dig 
Vi söker dig som akademisk bakgrund inom kvalité eller teknik. Du har något års livserfarenhet och har erfarenhet av kvalitetstekniker som 6-sigma, FMEA, SPC, MSA, 8D och 5-why. Du har dessutom jobbat med kommande inspektioner. Vidare ser vi att du är flytande i både svenska och engelska.  Meriterande om du arbetat i Minitab. 

Personlig egenskaper
För att trivas i rollen som Supplier Quality Engineer är du strukturerad och analytisk. Som person tror vi att du är noggrann, lösningsorienterad och har ett effektivt arbetssätt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att både se detaljerna men även att kunna lyfta blicken och se helheten. Eftersom du kommer arbeta mycket i team är det viktigt att du kan snabbt skapa kontakt med berörda personer och ha ett gott samarbete med dina kollegor. Vidare är det viktigt att du är resultatdriven och motiverad.

Om Anställningen

  • Placeringsort: Göteborg, Mölnlycke 
  • Tjänstgöringsgrad: 100%, 
  • Tillträde: Omgående
  • Uppdragslängd: 2022-06-30
  • Anställningsform: Tidsbegränsad visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 175439