SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Quality Management Konsulter till vårt nätverk! jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Quality Management Konsulter till vårt nätverk! på TNG Tech

Quality Management Konsulter till vårt nätverk!

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Konsult med erfarenhet inom Quality Assurance (QA)? Vi söker dig som vill vara en del av vårt konsultnätverk i Stockholm!

Har du erfarenhet som kvalitetsledare, kvalitetsansvarig eller kvalitetsingenjör inom tillverkningsindustrin eller fordonsbranschen? Vill arbeta som konsult? Kanske är du civilingenjör i grunden eller kan ISO9001? Bra! Nu söker vi på TNG Tech dig som är redo för nästa uppdrag inom Quality Assurance (QA). Bli en del av vårt konsultnätverk så kan vi matchar din profil mot våra kundförfrågningar.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta som konsult i olika världsledande, innovativa bolag där du med din erfarenhet inom el-underhåll kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag på såväl deltid som heltid som kräver erfarna konsulter med kunskap om QAM i Stockholm.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som konsult tackar du ja till de uppdrag som du vill ha och att jobba som interimskonsult innebär en del tempoväxlingar. Under vissa perioder är det mer intensivt och under andra perioder lugnare.


Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in om arbetsuppgifterna.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som interimskonsult inom kvalitetssäkring innebär oftast att man arbetar som specialist eller projektbaserad. Oftast ser du till att:  • Förvalta och utveckla uppdraggivarens arbetssätt för kvalitetsledning

  • Övergripande planera, samordna, genomföra och följa upp kvalitetsrevisioner

  • Förankra kvalitetsprocesser och rutiner med berörda intressenter

  • Kontinuerlig arbeta med förbättring av processer och rutiner


Som konsult kan du ska snabbt kunna sätta dig in i och få koll på hur verksamheten fungerar, var det uppstår hinder och hur det är möjligt att optimera, förbättra och effektivisera.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom Quality Assurance Management (QAM) och tidigare erfarenhet av projektledning. 


Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du innehar F-skattsedel och försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, civilekonom eller flerårig erfarenhet inom kvalitetssäkring / quality assurance helst inom processindustrin eller fordonsbranschen, gärna i en ledande roll. Du har goda kunskaper inom ESA / ISO krav samt praktisk erfarenhet av tillämpning av standarder.


Eftersom du kommer ges stort eget ansvar i många olika typer av uppdrag, ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse och gillar problemlösning.


Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som är flytande i svenska och engelska.

Intresserad?

Är du intresserad av att vara en del av vår underkonsult nätverk för att bli kontaktad angående aktuella uppdrag som matchar din profil, ansök snarast! Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför är intresserad av att arbeta som underkonsult via TNG Tech. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3A4956AAE956455EBD5CDFAA3B496C95