Jobbet Supervisor till Traderas kundserviceteam! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supervisor till Traderas kundserviceteam! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med kundservice i en liknande roll och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara en del av ett härligt team på ett händelserikt kontor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare. Varje vecka besöks Tradera över två miljoner gånger av både köpare och säljare. Företagskulturen hos Tradera bygger på lagarbete, kundfokus och ständigt lärande. Kulturen präglas av en öppenhet både inom team och mellan avdelningar. På Tradera delar man med sig av kunskap och insikter, vilket skapar lärande miljö, hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet. Viktigast av allt för Tradera är att man har roligt på jobbet!
StudentConsulting söker nu på uppdrag av Tradera en Supervisor som kommer att vara en del av Traderas Kundservice-team, där du kommer arbeta med att utveckla Traderas kundservice. Rollen innebär stort ansvar för området och tillsammans med dina kollegor har du här möjligheten att vara med i utvecklingen av en mycket spännande kundservice som ligger i framkant. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

-Vidareutveckla Traderas nya chattbot
-Analysera och kalibrera kommunikation från kundservice till kund och säkerställa att den ligger i linje med Traderas förväntningar
-Arbeta med innehåll och struktur i deras externa hjälpsidor och interna kunskapsdatabas
-Ansvara för deras externa säljverktyg för företagssäljare
-Driva projekt för att effektivisera och förbättra kundservice
-Kommunikation med samarbetspartners och leverantörer

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Tradera med kontor i Vasastan. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid. Jourveckor förekommer. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. Tradera erbjuder en utvecklande tjänst med fast månadslön och pensionsavtal. De har friskvårdsbidrag, lunchbidrag och ett bonussystem. Du kommer till ett trevligt och sammansvetsat gäng som hjälper varandra och bidrar stort till Traderas framgångar.
För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fullständig gymnasiekompetens. Du har tidigare erfarenhet inom kundservice och arbetar idag i en liknande roll. För att lyckas i rollen som Supervisor är har du ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har kunskap inom HTML & CSS. Vi ser att du är kommunikativ i tal och skrift i svenska och engelska. Som person ser vi att du är social, framåt och drivs av att ta eget ansvar. Vidare är du strukturerad och har god prioriterings- och beslutsförmåga och du trivs med att jobba mot uppsatta mål. Vi sätter stort värde i att du är har lätt för att samarbeta samt en förmåga att tänka nytt och hela tiden vilja utveckla verksamheten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45758

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till