SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Supermarketprofilen söker Marknadschef på ICA

Supermarketprofilen söker Marknadschef

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


ICA Supermarket är en av fyra butiksprofiler inom ICA Sverige AB. Affärsområde Supermarkets  

uppgift är att utveckla och stödja profilens 430 butiker och har ett helhetsansvar för affärsfrågor på strategisk, taktisk och operativ nivå.  Affärsområdet består av Profilstrategi & Utveckling, Marknad samt Försäljning & Affärsstöd.  Vi söker nu en ny marknadschef. 

 

Det här erbjuder vi 

Som profilmarknadschef ansvarar du för ICA Supermarkets gemensamma marknadsföring i samtliga marknadskanaler samt utvecklingen av dessa. Du har ytterst ansvar för vårt gemensamma kampanjprogram, marknadsintäkter och budget. Du leder ett marknadsteam med olika spetskompetenser och har en direktrapporterande medarbetare som ansvarar för profilens marknadsplats. Det är många kontaktytor i rollen varav en viktig del är samarbetet med ICA Reklam. 

 

Huvuduppdraget är att driva och utveckla profilens marknadsplats och marknadskommunikation på ett sätt som, utifrån Supermarkets strategier, stärker vårt kunderbjudande, driver kundtrafik och försäljning i butikerna. Som ett resultat av detta möjliggör vi för våra butiker att vara unika på sin lokala marknad utifrån butikens lokala förutsättningar.  Du är en del av Supermarkets ledningsgrupp. Du är med och leder, driver och utvecklar Supermarketprofilen utifrån affärsplan och uppsatta mål. Du är även en del i ICA Sveriges marknadsledningsgrupp tvärs övriga profiler.  

 

Avgörande för att lyckas bra i rollen är ett väl fungerande arbete med förtroendevalda handlare. 

I rollen som marknadschef leder du marknadsutskottet (MU) tillsammans med handlarordförande. Du är också en del i Marknadsråd Sverige (MRS) tillsammans med övriga profiler och central marknad. Riksprofilrådet (RPR) är du tillsammans med övriga ledningsgruppen en viktig del av. 

 

Din profil 

Du är högskoleutbildad inom marknadsföring/ekonomi/försäljning. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från detaljhandel. Erfarenhet från projektledning och gärna arbete i butik. Du har mycket god datavana i Microsoft Office. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Vi letar efter dig som har en stark tro på det lokala entreprenörskapet inom ICA och brinner för att skapa och utveckla framtidens handel. Vi tror att du idag arbetar med försäljning/marknadsföring, har en stark kommersiell agenda och har goda insikter om kunder och konsumentbeteenden. Du drivs av ständig utveckling, bra genomförande och goda resultat. Den digitala utvecklingen går fort och genom detta skapas nya affärsmöjligheter, så erfarenhet inom området är meriterande. 

 

Du är en duktig kommunikatör både i tal och skrift. Som person har du god självkänsla och hög integritet. Detta kombinerat med ödmjukhet och prestigelöshet är fyra vinnande egenskaper i denna roll. Du är trygg och utstrålar trygghet både kring dig själv som person och din profession. Du kommer trivas särskilt bra i denna roll om du är van att hålla huvudet kallt i stressiga situationer och hanterar tvära kast i prioriteringarna utan problem. Din omgivning skulle beskriva dig som en ”doer” för du gillar att få saker ur händerna och samarbetar bra med andra människor. 

 

Med energi, glädje, kompetens och starkt ledarskap når du ut i dina gränssnitt. Genom tydlig kommunikation och leveranser bygger du tillit. Detta kommer att vara viktigt då du kommer att ha ett stort kontaktnät inom ICA med såväl handlare som medarbetare inom ICA Sverige. 

Känner du igen dig? Tveka då inte, vi ser fram emot din ansökan! 

 

Placeringsort Solna  
Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Tillträdesdag: Snarast möjligt efter överenskommelse 

 

Sista ansökningsdag 31 mars, intervjuer sker löpande.  

 

Kontaktpersoner:  
Affärschef ICA Supermarket: Thomas Nilsson, [ Link removed ]   

HR Business partner: Malin Ridderström, [ Link removed ]  


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0017924