Jobbet Styrsystemskonstruktör till global organisation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Styrsystemskonstruktör till global organisation publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Har du en teknisk eftergymnasial utbildning och vill jobba i en global organisation som tillverkar världsledande gas- och ångturbiner? Då är detta möjligheten för dig! Siemens i Trollhättan söker nu en styrsystemskonstruktör för gasturbin som tillsammans med ett team skall ansvara för leverans av styrsystemen i moderniserings- och uppgraderingsprojekt. Du kommer att jobba mot siten i Finspång men med möjlighet att arbeta på distans.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som styrsystemskonstruktör ingår du i ett team som arbetar med hela flottan av gasturbiner och ångturbiner som utför moderniserings- och uppgraderingsprojekt av hela eller delar av maskinernas styrsystem. Du kommer att arbeta med styrsystemskonstruktion där arbetet innebär att ansvara för provning av styrsystem men också framtagning och leverans av styrsystem.

Din profil
För att passa i rollen ser vi helst att du som söker har en teknisk eftergymnasial utbildning bakom dig som exempelvis högskole- eller civilingenjör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gasturbindriftsättning och/eller styrsystemskonstruktion. Som person ska du vara duktig på att strukturera ditt arbete, driftig men också ha viljan att nå resultat. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Det ses som meriterande med erfarenhet av SIMATIC PCS7.

Ansökningsförfarande
För den här tjänsten samarbetar Siemens med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-12-03. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3879

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till