Jobbet Styrsystemingenjör sökes till vår kund i Västerås. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Styrsystemingenjör sökes till vår kund i Västerås. publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete med IT-utrustning eller styrsystemutrustning? Då kanske detta är jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en systemingenjör till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås.
Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik.

Arbetsuppgifterna innefattar att sätta upp och hantera styrsystem. Du kommer att arbeta med kommunikationsgränssnitt, databaser samt olika typ av styrsystems program.

Uppdraget är på heltid
Arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att arbeta som systemingenjör och vi ser att du har god erfarenhet av att arbete med styrsystem-utrustningar för kraftverk. Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är inte rädd för att fatta egna beslut och brinner för att göra ett bra arbete. För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du både talar och skriver helt obehindrat på svenska såväl som på engelska. Det är meriterande om du har kunskaper i följande: -Vmware -Servrar (Server 2008, 2012, 2016) -Arbetsstationer -Windows 7/10 - Nätverk -Nätverksswitchar -Domainkunskaper –Firewallkunskaper.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49504

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till