Jobbet Styr och Övervakningskonsult till TEKAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Styr och Övervakningskonsult till TEKAB publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

På uppdrag av vår kund TEKAB rekryterar vi dig som vill ta nästa steg i karriären och arbeta som Styr och Övervakningskonsult.

Information om uppdraget:

Tekab har lång erfarenhet inom elkonstruktion, elinstallation, styr -och reglersystem, samt kalkyler. De hjälper kunder med att ta fram kreativa, uppfinningsrika, kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar. För att göra detta använder de sig av den senaste tekniken och håller sig väl uppdaterade med de senaste förbättringarna på marknaden. Projektering sker i huvudsak med hjälp av AutoCAD Mep med elapplikation MagiCAD

Eftersom företaget expanderar vill vi rekrytera en ytterligare teknikkonsult och söker dig som vill bli en del av teamet bakom TEKAB. I tjänsten är du stationerad i nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall, med tillgång till egen parkering. Arbetstider kontorstider, vardagar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i denna tjänst har du tidigare erfarenhet från att arbeta med styr och övervakningssystem, gärna mot fastigheter. En stor fördel är om du har kännedom kring ventilations, värme- och kylsystem.
Meriterat är erfarenhet från fastighetsrelaterade installationer och tekniska lösningar och erfarenhet från CAD.
Som anställd hos TEKAB ser man gärna att du har kundkontakt, driver egna projekt och att alla bidrar till företagets framgång.
Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara att upprätta handlingar för styr -och övervakningssystem i fastigheter.

Som anställd av TEKAB erbjuds du en plats i ett litet team där alla medarbetare ses som en viktig tillgång. Beslutsvägarna är korta och möjligheterna att vara med och påverka arbetet och utförandet stort. Goda förmåner, högt i tak och en spännande framtid erbjuds.

Detta är en direktrekrytering till TEKAB och StudentConsulting hjälper till med att hitta rätt kandidat. Urval och intervjuer görs löpande, varpå denna tjänst kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51737

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till