Jobbet Styr- och regleringsprojektör till växande företag i centrala Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Styr- och regleringsprojektör till växande företag i centrala Göteborg publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en driven person som vill utvecklas i din roll? Vill du även arbeta i ett snabbt växande företag med höga ambitioner? Då har vi tjänsten för dig! Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att upprätta systemhandlingar, tekniska beskrivningar och bygghandlingar. Du projekterar och utreder funktioner för tekniska system inom tekniska installationer. Förutom att bidra med din tekniska expertis även säkerställa att samordningen med kunden, myndigheten och intilliggande projekt fungerar så bra som möjligt. En annan viktig del i rollen är att sprida kunskap om styr och reglering på kontoret såväl som i övriga koncernen. Till en början kommer du att få gå bredvid en senior kollega som alltid finns tillhands. Du kommer att få en grundlig genomgång om företaget, tjänsten samt dina arbetsuppgifter.

Om företaget
Företaget är ett snabbt växande företag som idag har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun. De erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Deras mål är att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. De jobbar alltid med den senaste tekniken och är i framkant i sin bransch. Då de växer stadigt finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi tror att du som söker känner dig trygg i din tekniska kompetens och tycker om att dela den med andra. Du uppskattar struktur, har ett skarpt sinne och trivs i en roll med mycket ansvar. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta med övriga kollegor. Skallkav: - Högskoleutbildning inom relevant område - Svenska i tal och i skrift - AutoCAD Meriterande: - Revit, Navisworks och IRIS VR

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Placering: Göteborg Start: Omgående Lön: Enligt överenskommelse

Referens

20986

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till