Jobbet Medarbetare sökes till livsmedelsproduktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Medarbetare sökes till livsmedelsproduktion publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av livsmedelshantering? Vi söker just nu dig som vill arbeta i produktion hos en kött- och charkgrossist i Gamlestan!

Information om uppdraget:

Vi söker för vår kund Styckmästarn i Gamlestan en ny kollega till deras produktion.

De söker just nu till Färsförädlingsavdelningen. Som maskinkörare i färsförädlingen är du ansvarig för att den producerade färsen håller rätt fetthalt och innehåll, i enlighet med kundens order. Färsförädlaren skall hålla sig utbildningsmässigt uppdaterad gällande färsförädling samt företagets och livsmedelsverkets reglering på området.

Färsförädlaren ansvarar för en visuell kontroll av produkten, så att företagets uppsatta standarder på varan ut till kund följs.

Det är av stor vikt att du har en god social kompetens och kan bidra ytterligare till teamets anda.
Vi söker dig som gärna arbetar hårt och fysiskt, är uthållig och motiverad.
Vi tror att du vill ha en stor bredd i dina arbetsuppgifter och har god datorvana, samt orädd för att ta egna initiativ.

Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstider: Produktion är öppen dagtider Söndag - Fredag. Schema varierande dagar under veckan.

Start omgående enligt överenskommelse, och är en långsiktig tjänst.

Du kommer under din provanställning att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd som konsult till Styckmästarn, och därefter mycket goda möjligheter till en direktanställning.

Detta söker vi:

Vi tror att du är kreativ, lösningsorienterad och tar stort personligt ansvar i din yrkesroll.
Du har en förståelse för hela produktionsledet, och intresse för industriell teknik.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42082

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till