Jobbet Styckare till kött- och charkgrossist! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Styckare till kött- och charkgrossist! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu dig med stort sinne för kvalité och noggrannhet, med goda kunskaper inom livsmedelsproduktion och styckning av kött.

Information om uppdraget:

I rollen som styckmästare har du goda kunskaper om den anatomiska styckningen, vilket innebär detaljstyckning av musklerna i sina naturliga hinnor. Styckmästaren behärskar såväl grov- som finstyckning och har stor förståelse för styckningens betydelse för slutresultatet vid tillagning.

I arbetet som styckmästare ansvarar man för att i alla hänseenden göra sitt yttersta för att leverera ett arbete av hög kvalitet utifrån kundens behov och önskemål.

Vårt kundföretag heter Styckmästarn och har sitt säte i Gamlestan, Göteborg.

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting under din provanställning, med goda möjligheter till direktanställning hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap om anatomisk styckning av nöt och gris.
Mycket meriterande med spetskunskap inom finstyckning och HACCP-utbildning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42376

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till