Jobbet Stureplansgruppen söker en Paralegal/VD-assistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Stureplansgruppen söker en Paralegal/VD-assistent publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en VD-assistent som vill arbeta i en rolig, omväxlande och spännande roll nära Stureplansgruppen grundare, ägare och VD genom att assistera honom i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta mycket verksamhetsnära och agera som VDs högra hand. Nu har du chansen att få inblick i en av besöksnäringens största aktörer.

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete följer du med Stureplansgruppens VD på samtliga möten, där din uppgift är att föra noteringar och ansvara för uppföljning av det som bestäms under mötet samt informera berörda avdelningar/verksamheter inom koncernen.

I rollen kommer du läsa avtal och föra protokoll - där du säkerställer att allt överensstämmer med de beslut som fattats. Du ansvarar även för samtlig administration kring efterarbetet. VD har en personlig assistent som assisterar honom med mötesbokningar, resor, utskrifter mm, vilket innebär att detta inte ingår i denna tjänst.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en snabbrörlig organisation där du får skapa ordning och reda. Vi ser gärna att du har arbetat i en administrativ roll tidigare och som också har inneburit många kontaktytor både inom och utom organisationen. Kunskap inom avtalsrätt eller som Paralegal är mycket meriterande, men även en bakgrund som Office manager eller Projektledare ses som positivt.

Du har någon form av eftergymnasial utbildning och har ett sinne för ordning och struktur som är utöver det vanliga. Du trivs i en föränderlig miljö, har ett positivt synsätt och god servicekänsla. Vidare har du skinn på näsan, hög integritet samt ett lösningsfokuserat synsätt. Din kommunikationsförmåga är god och du har inget problem att anpassa dig till olika situationer.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett snabbrörligt bolag där du befinner dig nära verksamheten och dess högsta ledning. Stureplansgruppen präglas av en entreprenöriell anda, där ledorden Sparkling, Together och Forward Thinking står i fokus.

Denna roll är perfekt för dig som trivs att vara där det händer och är villig att lära dig mer från en av branschens mest framgångsrika entreprenörer. Kontoret är beläget på Stureplan i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Stureplansgruppen med Jurek Rekrytering och Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine Holmlind på madeleine.holmlind@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Om Stureplansgruppen
Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter 1,2 miljarder kr och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter där alla har unika koncept. Läs gärna mer på www.strueplansgruppen.se.

Sökord: VD-assistent, Executive Assistant, Assistant, Chefsassistent, Service, Administration, Administratör, Executive PA, Personal Assistant, PA, Office Manager, Coordinator, Management Assistant, Administrativ assistant, Paralegal, jurist


Referens

452047DB14924B2DB1E0285C5212BF6A

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till