Jobbet Studie- och yrkesvägledare till Augustenborgsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studie- och yrkesvägledare till Augustenborgsskolan publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Välkommen till mångkulturell skola med elever och personal från världens alla hörn. Vi söker en ny kollega som vill vara med att utveckla vår skola. Här får du tillsammans med dina kollegor ta ansvar och utveckla våra elever mot ett hållbart arbetsliv.

På skolan arbetar vi med att utveckla alla våra verksamheter för att möta våra elevers behov.

Du kommer arbeta 60% på Augustenborgsskolan och 40% på Strandskolan. Detta är en spännande mix av skolor vilket ställer höga krav på din kompetens att vara flexibel och lyhörd.Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som studie- och yrkesvägledare (180 högskolepoäng). Har du erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare, särskilt i grundskola, är det meriterande. Rollen ställer krav på att du har god insikt i skolans mål och styrdokument, digital kompetens samt ett coachande förhållningssätt

Som person har du lätt för att skapa goda relationer, leder dig själv i ditt uppdrag och har en god förmåga att organisera ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och analyserar systematiskt ditt arbete och dess effekter och resultat.Om arbetsplatsen

Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad med ca 700 elever. Vi är en mångkulturell skola med elever och personal från alla världens hörn. Här finns nyfikna elever med stor lust att lära.

På vår skola arbetar vi i arbetslag tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du får en verksamhetsnära skolledning som förväntar sig att du tar ansvar för din egen, dina kollegors och hela skolans utvecklingsarbete.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202209

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till