Jobbet Studerar du på distans och vill arbeta extra som terminalarbetare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerar du på distans och vill arbeta extra som terminalarbetare? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att jobba fysiskt och i högt tempo? Vill du jobba på en stor terminal?

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter för ett långsiktigt uppdrag på terminal i Helsingborg. Vi söker därför dig som studerar och har minst 1 år kvar av dina studier. Alternativt en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra.

Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och driftigt team av både företagsanställda samt våra egna konsulter. Sammanhållningen är en primär del i arbetet och man har alla möjligheter att utvecklas.

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå av lossning samt sortering av paket. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 15-19.00 med ett krav på att du ska kunna arbeta minst 3 eftermiddagar i veckan. Under sommaren går behovet upp och vi ser därför att du kan ställa upp på fler än ordinarie timmar under dessa månader.

Detta söker vi:

Vi söker dig med eller utan erfarenhet inom lager/terminal. Du som person är flexibel, kan hantera ett fysiskt krävande jobb och är effektiv i hur du lägger upp dina arbetsuppgifter. Truckkort är meriterande men inget krav. Vi lägger istället stor vikt vid personlig lämplighet samt en vilja och ett driv till att utföra ett bra arbete.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.

Låter arbetsuppgifterna intressant? Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka detta jobb redan idag

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47811

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till