Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerar du och vill utveckas inom rekrytering och bemanning? jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerar du och vill utveckas inom rekrytering och bemanning? på StudentConsulting

Studerar du och vill utveckas inom rekrytering och bemanning?

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Hösten är här och vi på StudentConsulting i Helsingborg vill utöka teamet med fler duktiga personaladministratörer som stöttar vår verksamhet!

Information om uppdraget:

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
- Schemaläggning av konsulter
- Avropshantering
- Telefonkontakt med konsulter och delvis kunder
- Administrativa uppgifter, såsom sortering, uppdatering av listor mm.

Vi vill att du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan under termin. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp också variera från vecka till vecka. Under sommar/jul/Påsk förväntar vi oss att du kan arbeta upp till heltid. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Tjänsten beräknas starta i september månad. Arbetstiderna är kontorstider, 08-17. Även halvdagar kan förekomma.

För rätt person finns stora möjligheter att få ett utökat ansvar för våra rekryteringsprocesser, vi söker därför dig som har ett stort intresse för rekrytering och bemanning samt som söker en långsiktig tjänst.

Detta söker vi:

Vi söker kollegor som studerar PA, Service Management, Kommunikation, Försäljning eller liknande och vi ser gärna att du är i början av dina studier.

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58779