Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerar du ekonomi och vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten till dig! jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerar du ekonomi och vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten till dig! på Poolia

Studerar du ekonomi och vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten till dig!

Poolia Stockholm, Stockholms län Deltid

Studerar du ekonomi på högskola eller yrkeshögskola? Har du ett intresse för service och ekonomi? Till en kund i Solna söker vi för ett konsultuppdrag på deltid, cirka 10 timmar i veckan, en kandidat som vill arbeta med kundtjänst med inriktning mot ekonomiska frågor. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Uppdraget förväntas påbörjas i snarast och kommer fortsätta under vårterminen.

Om tjänsten
Hos vår kund i Solna kommer du att arbeta i first line support och supportera kunder gällande leverantör-och kundreskontrafrågor, både genom telefon och mail. Du kommer bland annat att hantera leverantörsfakturor, kundreklamationer och påminnelser. Du kommer även att motta samtal från andra nordiska länder, vilket ställer höga krav på servicekänsla och att du kan kommunicera tryggt på både svenska och engelska.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller kundtjänst. För att passa hos oss ser vi att du som söker är en positiv, kommunikativ person som gärna har erfarenhet av kundservice, gärna genom telefon. Eftersom vi hanterar stora flöden är det viktigt att du är flexibel, hands on och känner dig trygg i dig själv och tycker om att ta egna initiativ. Du är även noggrann, empatisk och en teamplayer som värnar om ett trevligt arbetsklimat.

Om verksamheten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid med start omgående. Du kommer vara anställd av Poolia Finance. Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61927