Untitled Document

STUDERAR DU OCH VILL JOBBA MED försäljning inom B2B? SÖK DÅ ROLLEN SOM SALES ASSISTANT HOS OSS!"Jag sökte rollen som Sales Assistant då jag ville få erfarenhet från B2B och lära mig säljprocessen från grunden. Som Sales Assistant stöttar jag Account Managers i deras dagliga arbetet vilket ger mig privilegiet att lära mig från drivna och engagerade kollegor. I rollen får jag möjlighet att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling genom att hitta nya kunder och boka möten som kan leda till potentiella affärer. Jag såg framför mig en arbetsplats med energi och en stark gemenskap och kan i efterhand säga att Academic Work överträffade alla mina förväntningar. Söndagsångesten har verkligen försvunnit!"

Så beskriver Niklas, vår tidigare Sales Assistant, rollen och varför han trivdes så bra i den. Niklas är färdig med sina studier och har nu gått vidare till rollen som Account Manager internt hos oss!

Som Sales Assistant är du en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra Account Managers i deras dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämpaglöd. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter. Vår ambition är att du vid färdiga studier ska bli Account Manager hos oss!
* Studerar och har ca 1 år kvar av studierna. Du studerar exempelvis ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande
* Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området.
* Har B-körkort, manuell växellåda
* Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap, exempelvis erfarenhet av telefonförsäljning eller kundtjänst.

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Du tror på dig själv samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas i din roll och på så sätt kliva ett steg närmre rollen som Account Manager.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ANSÖK nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten så kontakta oss på talentacquisitionsthlmsyd@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annons-id i ditt mail.

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

Start: Januari/Februari

Placering: Stockholm Syd, Norrtull

Omfattning: 2 dagar/vecka, flexibelt vilka dagar och anpassas efter dina studier.

Lön: Timlön

KONTAKT: Talent Acquisition Manager, Mathilda Glase,

OM URVALSPROCESSEN

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Urvalet inleds med en telefonavstämning, till de kandidater som går vidare är nästa steg ett screeningtest som mailas ut. De kandidater som går vidare efter screeningtester blir inkallade på intervju.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
STUDERAR DU OCH VILL JOBBA MED försäljning inom B2B? SÖK DÅ ROLLEN SOM SALES ASSISTANT HOS OSS! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer