Jobbet Studerande webbutvecklare sökes till spännande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande webbutvecklare sökes till spännande bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du webbutveckling eller systemutveckling och är intresserad av att arbeta extra vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig?

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driven student till vår kund. Kunden är ett AI-företag som tar fram optimerade lösningar i realtid. Tjänsten används inom kollektivtrafiksplattformar för att effektivt kunna följa fordons precisa position. Lösningarna är ett verktyg för att effektivt kunna planera och effektivisera sitt resande. Kunden är ett bolag som vänder sig till kunder över hela världen och sitter i Centrala Stockholm.

Tjänsten innebär att man kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi ser att man i snitt kommer kunna arbeta 2-3 dagar i veckan men kunden är flexibel i hur arbetstiden fördelas. Introduktion sker i samband med uppstart och kontorstider förekommer. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i mitten/slutet av din utbildning och vill använda dina kunskaper i arbetslivet. Du som söker studerar Datateknik eller datavetenskap alternativt systemvetenskap och har ett genuint intresse för datavetenskap och programmering. Tjänsten kräver att du har god kännedom om Javascript, HTML5 och CSS och det är meriterande om du kodar på fritiden. Som person är du vaken positiv, driven och kreativ där du gillar att ta egna initiativ. Du är även kommunikativ och gillar att arbeta i team. Känner du att beskrivningen passar in på dig? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

14281

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Stockholm).