Jobbet Studerande utvecklare inom Visual Basic sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande utvecklare inom Visual Basic sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Studerar du inom teknik eller IT och vill ha ett meriterande extrajobb hos ett branschledande bolag? Har du kunskaper inom Visual Basic och vill fortsätta utvecklas inom det? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för Entelios Trading's räkning, en studerande utvecklade inom Visual Basic. Vår kund erbjuder ren energi, spetskompetens och teknologi som ökar användandet av klimatvänliga energilösningar för industrier, privata och offentliga verksamheter i Norden. Kärnverksamheten är alltså förvaltning och handel av förnybar energi på den nordiska elmarknaden å kundernas vägnar. I rollen kommer du att bli tilldelad diverse inkomna problem och ärenden inom Visual Basic. Du kommer att bli tilldelad dina dagliga ärenden för att sedan jobba självständigt, med stöttning vid behov.

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos Entelios. Arbetstiderna är kontorstider men går att anpassa till ditt studieschema. Det initiala behovet är under 1-2 månader, där du förväntas arbeta ungefär 8-16h per vecka. Det finns viss möjlighet till förlängning beroende på behov och önskemål från båda parter. Entelios lokaler är belägna i centrala Stockholm med goda förbindelser. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar en högskole- eller universitetsutbildning, gärna inom IT, teknik eller annat relevant område. För att vara aktuell för tjänsten är det ett absolut krav att du har kunskaper inom Visual Basic, då den absoluta merparten av arbetet går ut på det. Du behöver kunna lösa ärenden och koda självständigt. Du som söker är tillgänglig för arbete i den omfattningen som arbetet kräver, dvs 8-16h per vecka.

Som person är du lösningsorienterad och självgående och trivs i en arbetsmiljö där det är liv och rörelse, samt högt i tak. Låter detta som dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52874

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till