Jobbet Studerande uthyrare sökes på deltid till företag i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande uthyrare sökes på deltid till företag i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och på jakt efter ett extrajobb som fortsätter löpande under året? Är du flexibel och ansvarsfull? Då kan det vara dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

I rollen som uthyrare på deltid kommer du ingå i ett trevligt team på sex personer som arbetar i olika roller. För kunden är det viktigt att du är en person som trivs med att jobba i team och nu vill vara deras nästa teamplayer som stöttar upp dom i deras dagliga arbete. Arbetsuppgifterna kommer vara väldigt varierande, där några exempel på arbetsuppgifter är:

- Ta fram kontraktsunderlag

- Felanmälan

- Scanna avtal

- Beställa underhåll vid besiktningar

- Arbeta i telefonin med att besvara frågor från kunder och hyresgäster.

Vi ser att du ska vara tillgänglig för att jobba cirka 10 timmar/vecka. Du kommer vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker en strukturerad, flexibel och prestigelös person. Det är viktigt att du som person är självgående och tar eget ansvar för att lösa de uppgifter som tilldelas dig och tar initiativ till att hitta nya uppgifter att göra. Vi ser med fördel att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Har du läst någon juridik sedan tidigare anses det meriterande.

Svenska och engelska är ett krav.

Ett krav för att kunna söka tjänsten är att du är studerande, tillgänglig de vakanta tiderna i sommar och har möjlighet att jobba deltid under hösten. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier, då vi ser ett långsiktigt behov hos företaget. Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45609

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till