Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande Underwriting Assistent sökes till SiriusPoint International! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande Underwriting Assistent sökes till SiriusPoint International! på StudentConsulting

Studerande Underwriting Assistent sökes till SiriusPoint International!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Har du ett brinnande intresse för siffror och har ett tekniskt mindset? Är du en noggrann och analytisk person som bidrar till en positiv stämning inom teamet? Vill du jobba i en internationell miljö? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studerande Underwriting Assistent till vår kund SiriusPoint International. SiriusPoint International är en global aktör inom återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. De är verksamma inom 150 olika länder och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har bland annat försäkrat OS i Tokyo och arbetar mycket med risker kring jordbävningar och orkaner i olika delar av världen.

Som studentkonsult hos vår kund kommer du att få en bred inblick i hur den dagliga verksamheten hos SiriusPoint International fungerar. Du kommer vara del i ett team på 12 personer som jobbar med teknisk underwriting/riskbedömning. Din uppgift är att assistera och supporta i underwriting processen.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

-Ladda ner kundinformation från olika externa källor
-Strukturera kundinformation, formatera data och göra sammanställningar
-Datahantering i MS Excel
-Registrera kundinformation i olika prissättnings-/modelleringsverktyg
-Assistera med att köra analyser och modeller
-Supporta viss portföljunderhåll
-Delta i vissa as hoc projekt
-Vidareutveckla de administrativa processerna och rutinerna

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund med kontor beläget i centrala Stockholm. Under rådande omständigheter bör du vara öppen för distansarbete. För att vara aktuell för tjänsten bör du vara flexibel och måste vara tillgänglig att arbeta minst 2 dagar/vecka parallellt med dina studier. Schemat är flexibelt beroende på din tillgänglighet och utifrån SiriusPoint Internationals behov. Start beräknas ske under september och kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning, gärna inom inriktning som matematiker, statistiker, ekonom eller liknande. Vidare har du en god analytisk förmåga och gärna ett genuint intresse för återförsäkring och försäkring. Du har en god datorvana och avancerade kunskaper inom MS Excel. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska, all dokumentation sker på engelska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vi söker dig som vill jobba i en förändrande bransch där ingen dag är den andra lik. I rollen som underwriting assistent kommer du att jobba mot tydliga deadlines, det är därför viktigt att du som söker är en målmedveten person som alltid säkerställer leverans inom givna tidsramar. Arbetet präglas av ett högt tempo vilket ställer förväntningar på stresstålighet, noggrannhet och en god struktur i arbetet. I rollen kommer du jobba i ett tight samarbete med övriga kollegor i teamet, vi ser därför att du som söker är en kommunikativ, utåtriktad och team-orienterad person som är öppen för feedback.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöka redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Studerande Underwriting Assistent sökes till SiriusPoint International!
StudentConsulting Stockholm Deltid
Administrativ assistent sökes till SiriusPoint International!
StudentConsulting Stockholm Deltidsanställd
Är du vår nya personalassistent?
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58425