Jobbet Studerande truckförare till företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande truckförare till företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ett givande arbete och tycker om att köra truck? Besitter du ett truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter för att köra truck på ett företag i Malmö! Vår kund producerar stärkelse, bl.a. potatis och majs. De har produktion och lager i Malmö. På deras lager lossar de över 25 000 pallar per år, samma antal skall givetvis in.

I tjänsten kommer du att köra truck och även hjälpa till att lasta på samt lasta av pallar. Därför är det bra om du är van eller inte har något emot fysiskt och montont arbete. Huvudsakliga truckar som skall köras är motviktstruck och låglyftare.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07:30-16:00 måndag-fredag. De kommer primärt att behöva hjälp v.24 men även v30-34. Under tiden mellan dessa vecka ska det även vara möjligt att komma in vid kort varsel.

Du kommer att vara anställd av oss men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning sedan innan och gärna har arbetat inom livsmedelsbranschen sedan tidigare. Du ska vara noggrann, självgående och kommunikativ. Krav är att du besitter truckkort A+B.

Låter detta som något för dig, tveka då inte utan sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42926

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.