Jobbet Studerande truckförare sökes till spännande företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande truckförare sökes till spännande företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en positiv och noggrann student som besitter truckkort? Har du tid över på lördagar och känner att du är på jakt efter ett sommarjobb? Spana då in detta!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara orderplock med hjälp av truck på ett kyllager i Östra hamnen i Malmö. Du kommer att i ett team tillsammans med andra studenter hantera plock samt av- och pålastning när det inkommer nya kundordrar. Ett aktivt arbete med gratisträning i form av fysiskt krävande moment.

I huvudsak kommer du arbeta lördagar under dagtid men det finns chans att arbeta några pass här och där under veckodagarna. I sommar kommer det finnas tillfälle att arbeta uppemot heltid. Ta tillfället i akt och säkra sommarjobbet, är man även framstående på arbetet finns det chans att bli vidareanställd som student under höstterminen och vidare in på vårterminen. Är det just dig vi söker? Tveka då inte en sekund att kasta in en ansökan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggranhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande vid enstaka tillfällen och därav underlättar det om du inte har en rädsla för tunga lyft. Lokalen det arbetas i är relativt kall, med temperaturer neråt +3 grader, det ska alltså inte vara ett hinder för dig i ditt arbete. Det är även ett krav att du skall vilja arbeta hela sommaren.

Har du kört truck i form av modell A eller B innan så är det meriterande men det är givetvis inget krav.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42880

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Controller Malmö e.on
Kontors- och ekonomiassistent Helsingborg Framtiden
Robotsvetsare Ängelholm Wikan Personal AB
Skolsekreterare Malmö Malmö Stad
Full-Stack .NET Developer - Malmo - Sweden Malmö Nigel Frank International
Junior och Senior Dynamics AX Malmö Nigel Frank International
Konsult - .NET Malmö Nigel Frank International
Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Junior Operatör med tekniskt intresse Ängelholm Academic Work
Maskintekniker Malmö Wikan Personal AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Pedagogisk samordnare Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till