Jobbet Studerande truckförare sökes för uppdrag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande truckförare sökes för uppdrag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en glad student med truckkort som är sugen på att jobba extra under terminerna för att dryga ut studentkassan? Då är detta något för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu truckförare för kommande uppdrag. Det är krav med A+B truckkort och för att vara aktuell ska du vara student på minst 50% och ha möjlighet att arbeta cirka tre pass i veckan.
Det är mestadels truckkörning, men det kan även förekomma en del andra uppgifter såsom orderplock.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på högskola/universitet eller Komvux med minst 1,5 år kvar på studierna. Som person ser vi att du är positiv och har en stark arbetsvilja. Du bör ha en god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du är flexibel som person och har därför möjlighet att komma in med kort varsel till jobbet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43418

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till