Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Studerande truckförare/orderplockare till kund i Arlandastad! job in Stockholm at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Studerande truckförare/orderplockare till kund i Arlandastad! på Uniflex

Studerande truckförare/orderplockare till kund i Arlandastad!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Är du en aktiv student med truckkort som söker ett jobb vid sidan av dina studier? Vill du arbeta med truckkörning/orderplock? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu duktiga lagerarbetare/truckförare till vår kund i Arlanda Stad. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av Ikeavaror. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö. Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete vid sidan av dina studier och som har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan. Arbetstiderna varierar och det förekommer pass såväl dag som kvällstid. Behovet är främst måndag-fredag 06-14 eller 15-23.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet krävs det att du som söker är både stresstålig och kan jobba produktivt. Därtill behöver du ha en god fysik då det förekommer tunga lyft. Krav för att söka tjänsten: • Truckkort A+B • Tidigare erfarenhet av lagerarbete (plock är meriterande) • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% (intyg/bevis måste uppvisas) Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Studerande truckförare/orderplockare till kund i Arlandastad!
Uniflex Stockholm Deltidsanställd
Lagerarbetare Upplands Väsby
Öhlins Racing Aktiebolag Stockholms län - Upplands Väsby Deltidsanställd
Ej angett
Huvudplanerare till MediCarrier
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54790