Jobbet Studerande Talent Acquisition assistant till Accigo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande Talent Acquisition assistant till Accigo! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För dig som tycker det är spännande och motiveras av att hitta och attrahera specifik kompetens finns nu möjligheten att söka rollen som Talent Acquisition assistant till Accigo. Har du dessutom erfarenhet av search och är en fena på att ta egna initiativ? Då tror vi den här rollen är som klippt och skuren för just dig!


Om tjänsten
När du kliver in på IT-konsultbolaget Accigos kontor i centrala Stockholm möts du av en magisk mix av glädje, energi och entreprenörsanda. Ett växthus för människor med ambition - så beskriver en av grundarna Mikael kulturen som präglats av att Accigo tror på framgång utan chefer genom kollektivt ledarskap.

Elin, som arbetar som Talent Acquisition Specialist på Accigo säger att hon och hennes kollegor tycker om varandra och har mycket gemensamt, bland annat det genuina teknik-intresset i form av Microsoft-floran med affärssystem, utveckling och digitalisering. Kompetensfrukostar, teamaktiviteter och AW på takterassen är bara några av de exempel Elin ger för att beskriva den sociala samhörigheten.

Fokus i rollen ligger på delar av Talent Management-kedjan med primärt fokus på inflödet av- och att hjälpa till med att kvalificera nya rekryter. Ambitionen är att på sikt, när du blivit mer bekväm i rollen utveckla denna och ditt ansvar ytterligare.

Du erbjuds

• Ett utvecklande jobb vid sidan av studierna där du får möjlighet att ta egna initiativ, komma med idéer och driva på ditt arbete.
• En chefslös organisation med en företagskultur som uppmuntrar egna initiativ och utveckling och som erbjuder flexibilitet
• Ett uppdrag på en arbetsplats med stark gemenskap där glädje och humor toppar listan för hur de beskriver sig själva i interna medarbetarundersökningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som Talent Acquisition assistant kommer du vara Elins, Talent Acquisition Specialist, högra hand och ge stöd i hennes arbete. Du kommer framförallt arbeta med att:

• Attrahera och söka upp kandidater på LinkedIn och liknande plattformar samt genomföra telefonintervjuer.
• Stödja utvecklingen och harmoniseringen av rekryteringsfunktionen på Accigo exempelvis genom att utvärdera test samt rapportera och följa upp KPI:er.
• Supportera rekryterande ledare i rekryteringsprocessen

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• För närvarande studerar personalvetenskap eller liknande på universitet/högskola
• Har tidigare erfarenhet inom support eller service och således erfarenhet av att möta och anpassa dig och din kommunikation efter motparten.
• Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då kommunikationen kommer ske på dessa språk med kandidater och internt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av search, samt om du har rekryterat IT-profiler sedan tidigare. Vi ser gärna att detta framkommer i din ansökan.

Som person är du:

• Initiativtagande
• Självgående
• Orädd

Du utstrålar även personlig mognad.

I din ansökan önskar vi CV samt personligt brev där du motiverar för ditt intresse för att arbeta med search på Accigo i rollen som Talent Acquisition assistant tydlig framkommer.

Övrig information

• Start: Omgående, senast mitten av november
• Omfattning: deltid, cirka 2-3 dagar i veckan
• Placering: Vasagatan, Centrala Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Accigos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15045465-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till