Jobbet Studerande systemutvecklare sökes till företag i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande systemutvecklare sökes till företag i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Studerar du systemutveckling och är intresserad av att arbeta extra som webbutvecklare vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driven student till vår kund. Kunden utvecklar administrativa verktyg och plattformar för att underlätta skolpersonalens dagliga arbete och öka samarbetet mellan lärare, vårdnadshavare och elever. Då bolaget fått en riktigt rivstart efter att det startades 2013 behöver de nu förstärkning av en duktig student för att bistå med hjälp till utvecklingsteamet.

Rollen som systemutvecklare innebär att man kommer hjälpa till med drift och utveckling av kundens egenutvecklade plattform. Vår kund ser långsiktigt på personen och i ett väl fungerande samarbetet finns stor utvecklingspotential inom företaget.

Tjänsten innebär att man kommer bli anställd av oss på Student Consulting och uthyrd till vår kund. Vi ser att man i snitt kommer kunna arbeta 2 dagar i veckan men kunden är flexibel i hur arbetstiden fördelas och arbetet kan även ske hemifrån eller ute hos kund i centrala Stockholm. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i mitten/slutet av din utbildning och vill använda dina kunskaper i arbetslivet. Du som söker studerar Datateknik, Datavetenskap och Systemvetenskap alternativt Webbutveckling och har ett genuint intresse för webbutveckling och programmering. Tjänsten kräver att du har god kännedom om programmeringsspråken Django och Python. Då deras egenutvecklade applikation är gjort i ramverket React är kunskap inom detta mycket meriterande. Du ska också ha kännedom om HTML, CSS, eller liknande verktyg. Du ska gärna ha en Github och flytande kunskaper i svenska och engelska är krav.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ och flexibel i ditt arbetssätt. Du är ansvarstagande och trivs att samarbeta med andra. Känner du att beskrivningen passar in på dig? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42511

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikschef inom hemelektronik - Stockholm Stockholm Retail Knowledge
AML Advisor till bank Stockholm SJR AB
Junior redovisningsekonom till Eniro! Stockholm Academic Work
Junior Strategisk Inköpare till Alstom Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.