Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande sökes till extrajobb på apotekslager i Enköping jobb i Enköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande sökes till extrajobb på apotekslager i Enköping på Uniflex

Studerande sökes till extrajobb på apotekslager i Enköping

Uniflex Enköping, Uppsala län Deltid
Jobbeskrivning
Är du studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50 % och vill dryga ut kassan lite genom att arbeta på lager? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Vi söker nu extrapersonal för arbete på ett modernt lager i Enköping. Vår kund är en apotekskedja som har butiker över hela Sverige. Du kommer att arbeta med uppgifter så som orderplock och pack av apoteksartiklar som sedan levereras till privatpersoner och butiker. Arbetstiderna är dagtid (ca 07-15:30), måndag till fredag. I denna tjänst får du möjlighet att själv boka in dig på pass, så att det passar med din andra huvudsakliga sysselsättning. Vi ser att du kan arbeta minst 1–2 dagar i veckan, gärna måndag till onsdag då det är störst behov. Krav: •Fullständiga gymnasiebetyg •B-körkort samt tillgång till egen bil •Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift •Arbeta kontinuerligt, minst 1-2 gånger per vecka Det är även meriterande om du har: – Tidigare erfarenhet av lagerarbete – Truckkort A+B För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier eller annat arbete. Var noga med att i din ansökan tydliggöra vilken annan typ av sysselsättning du har. Om du bli aktuell för tjänsten kommer vi behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret samt genomföra ett drogtest.

Personliga egenskaper
Till den här tjänsten söker vi dig som är snabb och gillar att arbeta fysiskt. Det är viktigt att du är noggrann då du kommer hantera ordrar och se till så att allt blir rätt. Vi tror att du är en person som har ett öga för detaljer och att du är duktig på att prioritera. För att du ska passa så bra som möjligt till tjänsten är det även av stor vikt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du själv tar för dig och visar ett stort engagemang för jobbet. Är du personen vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi välkomnar sökande från hela Mälardalen och närliggande områden, t.ex. Västerås, Enköping, Uppsala och Sala m.fl.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55634