Jobbet Studerande sökes för extra- och sommarjobb i Lekrummet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande sökes för extra- och sommarjobb i Lekrummet! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Boden
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarsfull person som söker ett lekfullt extrajobb på sidan om dina studier samt över somrarna? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu någon som studerar och som vill jobba extra vid sidan om studierna åt vår kund som är en dagligvarubutik i centrala Boden. Arbetet innebär att bemanna lekrummet där föräldrar som handlar kan lämna sina barn, du ansvarar för barnen och hittar på roliga aktiviteter på plats.

Arbetstider är vardagar på eftermiddagen och helger. Vi söker dig som kan arbeta torsdag kl. 14-18, fredag kl. 14-18 och lördagar kl. 11-15. Schemat läggs utifrån din tillgänglighet och hur mycket samt när du har möjlighet att jobba. Du tillhör ett mindre team om 2-3 personer som alla delar på passen.

Vi söker både dig som antingen är gymnasiestudent eller universitetsstudent.
Ett krav för denna tjänst är att du är över 18 år. Fördelaktigt om du bor i Boden. Du är anställd av Studentconsulting och jobbar som uthyrd som konsult till vår kund. Mer info om kunden ges vid intervjutillfället.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande, ansvarsfull, självständig och opretentiös. En noggrann. skötsam och godhjärtad person som har barnets bästa i åtanke. God kommunikation med barn och föräldrar är något som värderas högt. Studerar du t.ex. barn & fritid på gymnasiet eller till förskollärare på LTU är det meriterande men inget krav. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43205

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till