Jobbet Studerande säljsupport/säljare sökes för uppdrag i Stockholm city! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande säljsupport/säljare sökes för uppdrag i Stockholm city! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad, social och orädd? Tycker du om att prata med nya människor och har förmågan att övertyga dem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en driven student som vill jobba med Säljsupport. Dina arbetsuppgifter är att prospektera och hitta nya potentiella kunder, boka in kundmöten för säljarna och vara backoffice sales support för offertarbete. Arbetstimmarna är förlagda under dagtid men är flexibla och vi ser att du kan jobba 8-16 timmar per vecka.

Beskrivning av företaget:
Lemontree levererar lösningar som gör att våra kunder kan öka förändringstakten och kvalitén i sina digitala tjänster. Företagets framgång är starkt förknippad med deras kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners. De hjälper sina kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och eliminera det som tar tid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och har en positiv inställning och attityd, älskar att prata med nya människor och vill utvecklas. Vidare har du ett sinne för problemlösning och gärna är den som tar för sig. Vi ser att du studerar relevant utbildning inom Data/IT, industriell ekonomi/civilingenjör. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning/telefonförsäljning tidigare. Vidare ser vi att du är flytande i Svenska i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41043

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Operatörer sökes till Cepheid i Solna! Stockholm Aditro Logistics
Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Fondadministratör till kapitalförvaltning Stockholm Amendo Bemanning
Orderadministratör till People's Choice Stockholm Placera Personal
Nordisktalande talanger Stockholm Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB
Store Manager - Peak Performance, Oslo Stockholm Retail Knowledge
Butikschef (vik) - Big Baby, Häggvik Stockholm Retail Knowledge
Ekonomiassistent till Karo Pharma Stockholm Inhouse AB
Vi söker en searcher på deltid Nacka Andara Bemanning AB
Lagerarbete i Uppsala Uppsala StudentConsulting
Reliability Controller to Envirotainer! Stockholm Academic Work
Internkommunikatör till Keolis Stockholm Academic Work
Rekvisita - Extrajobb. Studsmatta Stockholm Statist.se

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Stockholm).