Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande researcher till kortare uppdrag på Trafikanalys jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande researcher till kortare uppdrag på Trafikanalys på Academic Work

Studerande researcher till kortare uppdrag på Trafikanalys

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Studerar du på högskola/universitet och är noggrann samt analytisk? Letar du efter en möjlighet att få praktisk arbetslivserfarenhet inom området? Här har du chansen!


Om tjänsten
Academic Work söker för Trafikanalys räkning en researcher. Trafikanalys gör just nu en undersökning om länstrafiken och är nu i behov av en researcher som kan granska tillgänglighetsinformation om kollektivtrafiken. Uppdraget beräknas ta cirka 80 timmar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikanalys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikanalys.

Arbetsuppgifter
Som researcher kommer du arbeta med att gå igenom länstrafikens hemsidor och granska om det finns tillgänglighetsinformation om kollektivtrafiken. Undersökningen består av att granska cirka 14 hemsidor. Detta inkluderar även administration och rapportering samt mötestider och avstämningar.

Inledningsvis kommer du att få en introduktion till dina arbetsuppgifter med Trafikanalys och därefter finns det möjlighet till att arbeta på distans och lägga upp arbetet efter eget schema.

Tjänsten passar dig som i dagsläget studerar på högskola/universitet och vill skaffa en värdefull erfarenhet under din studietid.
Vi söker dig som

* Studerar på högskola/universitet
* Har erfarenhet av att arbeta mot deadlines antingen genom arbete eller utbildningen
* Drivs av research-/detektivarbete
* Har goda kunskaper i Excel eller liknande

Som person är du lyhörd och kommunikativ. Då du kommer att hantera mycket information är det även viktigt att du är noggrann. För att trivas i rollen tror vi även att du är analytiskt lagd och kan se samband samt trivs med självständigt arbete.
Information om företaget
Trafikanalys är en svensk statlig förvaltningsmyndighet. Trafikanalys har till huvuduppgift att, med utgångspunkt i de transportpolitiska målen, utvärdera och analysera samt redovisa effekter av föreslagna och genomförda åtgärder inom transportområdet. Vidare ska myndigheten ansvara för att samla in, sammanställa och sprida statistik på transportområdet. Trafikanalys ansvarar för statistikområdena kommunikationer och transporter i Sveriges officiella statistik.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061033-SE