Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande Researcher/HR-assistent till Poolia Jönköping jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande Researcher/HR-assistent till Poolia Jönköping på Poolia

Studerande Researcher/HR-assistent till Poolia Jönköping

Poolia Jönköping, Jönköpings län Deltid

Är du genuint intresserad av att hitta rätt person till rätt plats? Vill du ha roligt på jobbet och vara en del av ett framgångsrikt kontor med stark teamkänsla? På Poolia arbetar vi med rekrytering och bemanning inom tjänstemannasektorn. Nu söker vi en engagerad och ansvarstagande student till jobbet som Researcher/HR-assistent till vårt vackra kontor i Jönköping med utsikt över Vättern.

För att trivas i rollen som Researcher/HR-assistent ser vi att du gillar mötet med människor, är duktig på att administrera och hjälpa dina kollegor med att driva processer framåt. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Researcher/HR-assistent kommer du stötta dina kollegor i olika rekryteringsprocesser. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utformning av annonser, urval och administration av ansökningar, search på LinkedIn och andra databaser, telefonintervjuer, personliga djupintervjuer, referenstagning och personaladministration. Du kommer att ingå ett team på 8 personer som du kommer stötta och jobba tätt ihop med.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du studerar första eller andra året på högskolan inom HR eller marknad. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och trivs i en flexibel roll med många kontaktytor så väl internt som externt. Vidare är du driven och ambitiös med en förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du kan snabbt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter och förstår vikten av att hantera kandidater och personuppgifter på ett respektfullt sätt. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du är en trygg person som är lyhörd gentemot andra. Då du kommer att formulera texter självständigt - i form av exempelvis annonser, kandidatkommunikation med mera, behöver du ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig kreativt i tal och skrift på både svenska och engelska.

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

 

Rekommenderade jobb

Studerande Researcher/HR-assistent till Poolia Jönköping
Poolia Jönköping Deltid
Driven researcher/rekryteringsassistent till Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Poolia Ekonomi söker Rekryterare
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60401