Jobbet Studerande redovisningsassistent med tillsättning omgående sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande redovisningsassistent med tillsättning omgående sökes publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Letar du efter du en möjlighet att utvecklas i din karriär inom redovisning? Har du ett år kvar på dina studier inom området? Vill du arbeta med redovisning och har ett intresse för kundrelationer? Se hit!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en redovisningskonsult till ett uppdrag hos vår kund i Helsingborg. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som studerar inom redovisning att komma vidare i din karriär och utvecklas på ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tjänsten som redovisningsassistent omfattar bland annat arbetsuppgifter som:
-Hantera och leda redovisningsuppdrag
-Löpande redovisning
-Bokslut
-Årsredovisningar
-Deklarationer åt aktiebolag och enskilda firmor
-Ha kontinuerlig kundkontakt med uppföljning av kundens behov

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående, initiativrik och serviceinriktad. Det är centralt att du trivs med att arbeta med människor och har ett stort intresse för relationsbyggande. Vi ser enligt ovanstående att du studerar sista året på en eftergymnasial utbildning inom redovisning från universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Du har även erfarenhet av Visma SPSC. Meriterande är även tidigare erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete.

Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten är på deltid och omfattar 2-3 eftermiddagar/vecka. För rätt kandidat finns även goda möjligheter för en heltidstjänst efter avklarade studier. Tillsättning sker så fort vi har hittat rätt kandidat.

Låter detta intressant? Passa på att söka redan idag, urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49925

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till