Jobbet Studerande produktionsmedarbetare/maskinoperatör sökes för extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande produktionsmedarbetare/maskinoperatör sökes för extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi truckförare/produktionsmedarbetare till vår kund i Malmö! Är du noggrann, ansvarstagande och en lagspelare som är på jakt efter ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är ledande inom livsmedestillverkning i Europa och producerar kryddor som levereras till deras kunder. Företaget är en kundfokuserad organsiation som är under ständig utveckling och är verksamma i 75 länder. Du blir anställd som konsult och utför arbetet hos vår kund!

I rollen som produktionsmedarbetare är du tillsammans med dina kollegor ansvarig för tillverkningen av företagets produkter. Detta kan ske genom arbete på olika stationer, där man till exempel arbetar med att hälla i och blanda kryddor i en beredare eller förbereder ettiketer. I början av arbetet ges en mycket väl genomförd introduktion med erfarna kollegor.

Arbetet är till största del förlagt under dagtid mellan 07-16, men kan även förekomma under kvällstid vid vissa tillfällen. Företaget finns i Toftanäs i Malmö med bra förbindelser och tjänsten planeras starta omgående!

Detta söker vi:

I tjänsten är det ett krav att du studerar på komvux eller högskola/universitet på minst 50% och planerar att studera i minst 1 år framöver.

Vi söker dig som:
- Har truckkort med ledstaplarbehörighet eller är beredd att ta truckkort för tjänsten.
- Är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan.
- Är ansvarstagande, engagerad och noggrann i ditt arbete.
- Har en grundläggande datakunskap.
- Det anses även vara meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom produktion eller en bakgrund inom livsmedel.

Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta positionerna så fort vi hittar rätt kandidat, därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

Sökord: Truckförare, Extrajobb, Lager, Produktion, Maskinoperatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52348

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till