Jobbet Studerande produktions- och lagerarbetare till Martin G Anderson! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande produktions- och lagerarbetare till Martin G Anderson! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som studerar och önskar ett meriterande arbete vid sidan av dina studier. Du har nu chansen att bli en del av det familjära företaget Martin G Anderson! Vi söker dig som vill vara en del av vår studentpool där du kommer utgöra en viktig roll på företaget och bli upplärd inom såväl lager- som produktion.


Om tjänsten
Academic Work söker för Martin G Andersons räkning lager- och produktionsarbetare till vår studentpool! I denna roll kommer du arbeta såväl på lagret som inom produktion och kommer allt eftersom få möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens. Martin G Anderson kännetecknas av ett öppet klimat där varje enskild individ utgör en viktig del för att nå företagets gemensamma mål. Flera av medarbetarna har arbetat inom det familjeägda företaget under många år och här välkomnas du med öppen famn i ett team som bryr sig om varandra och trivs bra tillsammans! Företaget tillverkar och levererar planglasprodukter till glasmästare, entreprenad- och industriföretag och kännetecknas av personlig service i kombination med hög kvalitet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Martin G Anderson. Som lager- och produktionsarbetare i vår studentpool arbetar du efter behov men ska vara tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka. Arbetspassen är förlagda på vardagar med varierande tider från 05:00 till 22:45.

Arbetsuppgifter
Som lager- och produktionsarbetare på Martin G Anderson är arbetsuppgifterna varierande. Du arbetar i team med övriga medarbetare och beroende på arbetsuppgift är ni från ett par upp till ett tiotal personer tillsammans. Du blir introducerad till arbetet av ordinarie personal och kommer succesivt att läras upp på olika stationer i syfte att kunna arbeta såväl på lagret som inom produktionen.

Du kommer till exempel:

• Lyfta och hantera glas
• Supportera ordinarie personal vid tillverkning av planglasprodukter
• Sortera och packa glas inför leverans

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50% och har minst 2 år år kvar av dina studier
• Kan förstå och göra dig förstådd på svenska då det krävs i kontakten med kollegor och kunder
• Har ett flexibelt schema och kan arbeta två pass på vardagar jämte dina studier varav vissa pass kräver att du med någon dags framförhållning kan anpassa ditt schema utifrån Martin G Andersons behov

Vidare är det meriterande om du:

• Tidigare arbetat inom den tillverkande industrin

Vi söker dig som trivs med ett fysisk arbete där noggrannhet och samarbetsförmåga är av stor vikt. Vidare räds du inte för att ta egna initiativ och självständigt hugga i där du ser att det behövs. Utifrån tidigare arbetslivserfarenhet är du trygg i dig själv och förstår värdet av din insats utifrån företagets bästa.

ÖVRIG INFORMATON

• Start: Så snart som möjligt.
• Omfattning: Deltid, ca 10-12 timmar per vecka. Det är ett krav på att arbeta minst två pass varje vecka. Till din hjälp används ett schemaläggningssystem där du intresseanmäler dig på pass minst en vecka innan. Vår Bemanningsservice hjälper till att matcha Martin G Andersons behov med dina intresseanmälningar och bokar sedan upp dig på pass. Det är av stor vikt att du har ett flexibelt schema och även kan komma in med kort varsel.
• Arbetstid: Halv- eller heldagspass på vardagar, varierande tider mellan kl. 05:00-23:45
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Martin G Andersons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Martin G Anderson grundades 1899 och är ett familjeföretag inom glasbranschen som ingår i koncernen Glasgruppen. Företaget tillverkar och säljer olika planglasprodukter till glasmästare, entreprenad- och industriföretag. Läs mer om företaget på deras hemsida Martin G Anderson, där du även hittar fler produktionsfilmer att ta del av.

Referens

15044827-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till