Jobbet Studerande personaladministratör sökes till Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande personaladministratör sökes till Borås! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Borås
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en målinriktad och driven student? Är du flexibel och tycker om att arbeta med människor och service? Vi söker nu en engagerad personaladministratör till StudentConsultings kontor i Borås!

Information om uppdraget:

Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter, kandidater och kunder.

Arbetsuppgifterna som personaladministratör innebär bland annat:
• Urval, telefonintervjuer, personliga intervjuer samt referenstagning.
• Telefonkontakt med kandidater/konsulter.
• Vara studentambassadör ute på Högskolor & universitet.
• Administration.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du kan jobba cirka 2-3 dagar i veckan och är idag studerande inom området personal, ekonomi eller likvärdig utbildning. Lön enligt avtal. Anställningen är på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Som person hanterar du att arbeta kvalitetsmässigt under stressade situationer och trivs i en miljö där det snabbt kan ske förändringar. Du är driven, organiserad och ansvarsfull. Arbetet kommer att innehålla kontakt med kandidater och konsulter personligt samt genom telefon, vilket innebär att du bör vara utåtriktad och trivas i en roll med att skapa, utveckla relationer. Du trivs att arbeta i ett team och även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen och liknande administrativa arbeten är meriterade.

Tjänsten räknar att startas i mitten/slutet av September, så se till att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44110

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till