Jobbet Studerande och intresse för extrajobb inom IT? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande och intresse för extrajobb inom IT? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du student och ute efter ett kortare extrajobb? Har du ett fritidsintresse för teknik? Då kan vi ha en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu IT-tekniker till vår kund CGI. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att byta operativsystem från Windows 7 till Windows 10 och du kommer informera användaren om det nya operativsystemet. I rollen som IT-tekniker kommer du ingå i ett team där ni planerar tillsammans och åker ut till CGIs kunder. Arbetet kommer att innebära kortare resor inom regionen varpå körkort krävs. Du kommer få en utbildning och introduktion hos CGI inom Windows.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid på minst 2 dagar per vecka, men möjlighet finns även att jobba upp till heltid om man vill och kan. Du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos CGI och deras kunder. Tjänsten är planerad att starta omgående och pågå fram till v.48, med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:

- Är studerande, gärna inom IT-området.
- Har god datorvana, gärna av Windows 10, One Drive och Office 365.
- Innehar B-körkort.

Som person ser vi att du är pedagogisk, ansvarsfull och utåtriktad. Det är viktigt att du är social och att du vågar tala i grupp då arbetet till stor del kommer gå ut på att kommunicera nyheterna i den nya plattformen för de användare som får sina datorer installerade.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande

Sökord: Extrajobb, IT, Teknik, IT-tekniker, Onsite, Support, Teknisk Support, Student, CGI, Windiws, Utrullning, Resa

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45127

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till