Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande Marknadskoordinator sökes till Expleo! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande Marknadskoordinator sökes till Expleo! på StudentConsulting

Studerande Marknadskoordinator sökes till Expleo!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Är du driven, kreativ och prestigelös? Söker du dig efter en meriterande tjänst parallellt med dina studier inom marknadsföring? Då har vi tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studerande marknadskoordinator till vår kund Expleo. Expleo är en konsultbyrå som hjälper företag att utnyttja den snabba tekniska förändringen för att framgångsrikt kunna leverera innovationer som hjälper dem att få en konkurrensfördel och förbättra vardagen för människor runt om i världen. Expleo Group finns i över 25 länder med cirka 15 000 anställda.

Som Marknadskoordinator hos vår kund, kommer du bli en del av ett drivet team med familjär stämning som brinner för att utveckla sin marknadsföring och vill ta bolaget till nästa nivå. I denna roll kommer du att agera som entreprenör inom bolaget och bygga upp Stockholmskontorets marknadsföring. De övergripande arbetsuppgifterna är:

• Utveckla Expleos varumärke genom digitala kanaler
• Bildredigering i Photoshop eller Canva
• Avläsa data från Google for Business, Google Ads och Analytics
• Roadmap för utveckling inom copy, webb, film och digitala kanaler

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos Expleo. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig ca 8-16 timmar per vecka. Expleo erbjuder flexibelt arbete, både på distans och på deras kontor beläget i centrala Stockholm. Kontorstider tillämpas. Start beräknas ske omgående och löper på minst 3 månader, med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande. Du är driven med god förmåga att ta egna initiativ. Du besitter god kommunikationsförmåga med känsla för språk och grammatik. Du kan kommunicera flytande både på svenska och engelska.

Det är krävs även tidigare erfarenhet av bildredigering i Photoshop, Canva, Adobe, eller liknande program. Vidare ser vi att du har kunskap av Google for Business, Google Ads och Analytics.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Marknad, Extrajobb, Student, Deltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60991