Jobbet Studerande marknadsassistent sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande marknadsassistent sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad och kunnig i hur man arbetar med sociala medier som marknadsföring och söker efter en merit till ditt CV? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en marknadsassistent som vill arbeta med att bygga och utveckla kundens arbete med sociala medier samt extern kommunikation. Vår kund är marknadsledande när det kommer till att tillverka och tillgodose kunder med lyftanordningar. Kunden har sitt säte på Torsvik i Jönköping.

Vi söker dig som läser/läst en utbildning inom marknadsföring och är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier eller ser detta som ett långsiktigt extrajobb. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som marknadsassistent, t.ex. via sommarjobb eller extraarbete är detta meriterande. Du är van att stötta upp kollegor och kommunicera både internt och externt i olika medier. Vidare har du har goda kunskaper inom Photoshop, InDesign, webbutveckling, med mera. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Detta söker vi:

Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter, du är social och serviceinriktad. Vidare är du stresstålig och van att leverera utifrån fasta tidsfrister. Då arbetet ofta utförs självständigt är det viktigt att du även är driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar. Beskriver du dig själv som en entreprenör samt en idéspruta så är det dig vi söker!

Arbetstiderna är belagda till kontorstider men är i övrigt extremt flexibelt då du tillsammans med kund utarbetar ett schema utefter din tillgänglighet.

Låter det här som något för dig? Ansök då omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43429

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Erfaren Controller Huskvarna SAAB
Medarbetare till Hagab säljsupport! Jönköping Framtiden
Controller Aneby Ny Position
Produktutvecklare Aneby Ny Position
Behovs personal Värnamo Wikan Personal AB
Elgiganten Vetlanda Säljare Vetlanda Elgiganten AB
Elgiganten Vetlanda Säljare 50 % Vetlanda Elgiganten AB
Framtiden söker HR-chef Jönköping Framtiden
CNC-Svarvare Nässjö Wikan Personal AB
TIG-svetsare Gislaved Wikan Personal AB
PPE-Support till Skydda Ulricehamn Effektiv
Truck- och lagerpersonal Gislaved Wikan Personal AB
IT-projektledare Jönköping Sogeti
Drivna webbutvecklare sökes Jönköping Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till