Jobbet Studerande marknadsassistent med goda kunskaper inom grafisk design har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande marknadsassistent med goda kunskaper inom grafisk design publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du kunskaper inom grafisk design och är på jakt efter ett extrajobb inom marknadsföring? Här är i så fall jobbet för dig, där du kommer vara med och ta fram material till både hemsida och inför kampanjer! Du kommer att arbeta ca 2 heldagar i veckan i Sollentuna. Missa inte chansen till denna fina möjlighet att samla meriterande erfarenheter inom marknadskommunikation på ett trevligt företag som erbjuder frihet under ansvar!


Om tjänsten
Academic Work söker för vår kunds räkning en marknadsassistent med omgående start till ett företag i Sollentuna. Uppdraget är på deltid, ca 2 dagar i veckan, och tidigare konsulter i rollen (som nu tagit examen) har flexibelt fått förlägga arbetstiden under veckan. Du kommer att få ta stort eget ansvar och dessutom få ett eget kontorsrum! Det är mindre kontor, vilket gör att du snabbt kommer bli en del av teamet.

Start är snarast och det tar ca 30 min från centralen till deras trevliga kontor. Academic Work samarbetar sedan några år tillbaka med företaget och konsulterna har trivts mycket bra!

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du exempelvis få:

• Skriva texter i marknadsföringssyfte kring företagets produkter
• Arbeta med och utveckla företagens hemsida
• Arbeta kreativt i grafiska program

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kunden. Både Academic Work och företaget ser långsiktigt på samarbetet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Du som söker ska vara student och bör ha ca 1,5 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Du får gärna studera marknad eller kommunikation men det är inget krav.
• Det är ett skallkrav att du har goda kunskaper i InDesign, Photoshop och MS-Office.
• Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom du kommer att arbeta med att producera texter på båda dessa språk.
• Vi ser att du har ett stort intresse av området och det är meriterande om du har uppdaterat webbsidor och/eller utvecklat tryckmaterial tidigare.

Vi söker dig som är ambitiös, utvecklingsfokuserad och som trivs med att arbeta självständigt. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt en stark kreativ förmåga.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Snarast
• Omfattning: Ca 2 heldagar i veckan
• Placering: Sollentuna
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om företaget
Företaget arbetar med marknadsföring och försäljning av visuella kommunikationsprodukter. Majoriteten av deras kundföretag finns inom den grafiska industrin och kontorsfackhandeln. Företaget har funnits i drygt 20 års tid, har sex stycken anställda och sitter i mycket fina lokaler i norrort.

Referens

15037693-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till