Jobbet El-eller dataingenjörsstudent? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

El-eller dataingenjörsstudent? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier där du har möjlighet att jobba hemmifrån i dina favorittofflor?

Information om uppdraget:

Just nu söker vid dig som studerar på Mdh och vill jobba extra som marknadsassistent tillsammans med riksföreningen.

Du som anställs kommer att jobba cirka 20 timmar i månaden och arbetet kan ske hemifrån. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att uppdatera hemsida kontinuerligt med ny information och aktiviteter, du kommer uppdatera medlemsregistret online, flytta information ifrån olika system samt marknadsföra aktuell förening genom olika och varierade insatser.

Vi söker nu en student vid programmet för ingenjörer på elektroteknik eller datateknik.
Vi behöver en person som har erfarenhet på att lägga upp/designa hemsidor.
Inte bara någon som har använt websidor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på Mdh som talar och skriver svenska obehindrat, du är snabblärd och kommunikativ samt har gärna erfarenhet ifrån hemsidor och marknadsföring sedan tidigare.
Du är positiv och ser framemot att börja din anställning omgående. Välkommen med din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44787

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till